Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6 op basis van 867 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

1
Willy & Philo Landgraaf
Service 1
Deskundigheid 4
Prijs / kwaliteit 4
Kijk maar uit wat je daar koopt, want eerlijke mensen werken daar niet ze liegen waar je bij staat. Ga je voor een auto kijken en je komt er een beetje uit met ze, ook met de prijs er voor laten ze niks meer terug horen van zich pfff ..... dat is triest hoor. Dat bewijs heb ik per mail zwart op wit in me laptop staan, en dan laten ze niks meer terug horen van zich ..... kun je keer op keer terug bellen en mailen maar je hoort niks terug. Ja de gene die op neemt daar de telefoniste, die komt niet eens uit haar woorden, en scheept je af ze bellen u wel terug dus niet !!! Krijg je na een paar keer bellen en mailen eindelijk antwoord terug, en wat denk je zeggen ..... de auto is verkocht voor een hogere prijs dan wat ik maar betalen zou. Ze kregen nu de prijs dat ze eerst vroegen er voor dus iets meer. Is erg lullig he achteraf bah bah ... ze durven niet eens je te bellen en je het rechtuit te vertellen aan de telefoon. Vraag je of ze bij de Bovag zitten weten ze het zelf niet eens ? Raar he, maar ja ben me vertrouwen in de mensen van Haleco in Nuth daar kwijt en erg boos zijn we, zo ga je niet met je klanten om. Dus kijk maar uit, ze zijn onbetrouwbaar, dat zei me vrouw al meteen de eerste keer dat ze daar kwam in Nuth. Ik heb er om gelachen, maar nu weet ik ook wel beter heeft ze toch goeie mensen kennis gehad. We slagen wel bij een ander auto bedrijf die wel eerlijk en goed zijn voor hun klanten. Als nog ben er maar trots op hoe jullie werken doeiiii.
9
Geachte heer Jan Diether van den Berg Brunssum
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Vriendelijk en professioneel
9
Jan Geraets Hoensbroek
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
afspraken b.g.v. onderhoudsbeurt prima nagekomen.
8
Jacques Wijnandsrade
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
klantvriendelijk, deskundig en aandacht voor het probleem.
6
Xandra Hoensbroek
Service 4
Deskundigheid -
Prijs / kwaliteit 5
Kwalitatief goede auto. Minpunt: aan telefoon tot 2 x toe lagere huurprijs voor een week doorgegeven. Eenmaal op locatie voor afhalen auto de huurprijs gestegen met 60, 00 euro. Niet over te praten.Had in ieder geval als bedrijf hier iets aan gedaan !!! Bv het bedrag kunnen delen.
10
Geachte heer Schinnen
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Kon snel terecht Goede diagnose . Vervangende fiets geen probleem Bericht dat auto klaar is Alles prima
6
Math Maastricht
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 6
Tussen vraag en afspraak zat weinig tijd. Dus snelle en correcte afhandeling
10
Jeffrey Nuth
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Klantvriendelijk en een goede service niks van te zegge??
10
mieke BRUNSSUM
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Vanaf het telefonisch reserveren tot en met het retour brengen van de auto alles heel duidelijk en goed uitgelegd. Mooie en schone auto vindt ik heel belangrijk. De prijs valt enorm mee. Heel klant vriendelijk personeel.
10
Berga Hoensbroek
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik vind het fijn dat ik bij Haleco prettig en snel geholpen word en dat er geen verrassingen achteraf zijn voor wat betreft de rekening..helderheid en duidelijkheid in alles.
laden...