Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6 op basis van 890 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

9
Joop "Munstergeleen
Service 8
Deskundigheid -
Prijs / kwaliteit 10
Vooraf geïnformeerd naar de kosten. Uitlijnen en twee nieuwe voorbanden. Gelezen,kopje koffie tijdens de ïngreep
10
Roger Geleen
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Prima ervaring en Top Service geleverd door AutoFirst Haleco Nuth. Vanwege een moeilijke en intensief elektronisch probleem aan de auto houden zij het hoofd koel en proberen in alle oplossingen te denken om het probleem op te lossen en je weer zo snel als mogelijk mobiel te krijgen. Ze zijn kennisinhoudelijk sterk, hebben veel ervaring en willen kosten wat kost het probleem voor je oplossen. De houding, communicatie, doorzettingsvermogen en kennis is uitmuntend echt TOP!
1
D. Heerlen
Service 1
Deskundigheid 1
Prijs / kwaliteit 1
Afspraak gemaakt om een specifiek onderdeel te vervangen n.a.v. olielek. Onderdeel zelf kost een kleine €50,- en installatie moet binnen een halfuur kunnen lukken (zeker met het juiste gereedschap; waar je vanuit mag gaan dat een vakgarage daar wel over beschikt). Bij ophalen auto bleek onderdeel niet vervangen, werd mij verteld dat dat onderdeel niet op mijn auto zou zitten en als het er al zou zitten dat het niet de oorzaak zou zijn van mijn probleem. Probleem zou veel groter zijn... Inwendig en veel complexer en dus duurder. Mijns inziens een rare en voorbarige conclusie omdat naar het onderdeel waar het mij om te doen was nieteens is gekeken (en ja, het zit er weldegelijk). Al met al niks opgelost, wel flink mogen betalen. Enige wat ik effectief terugkreeg voor mn geld was 0.75 liter olie. Heel erg duur. Heel erg jammer. Niet voor herhaling vatbaar.
8
Ruud Hoensbroek
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 6
Vriendelijk, betrouwbaar, en vakkundig.
8
Jo Beek
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Snelle en goede service
7
Luuk Maastricht
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
Ik werd goed op de hoogte gehouden. Kreeg een bevestiging van de afspraak via mail. Verder toen de auto klaar was ook een berichtje.
4
Ton Nuth
Service 6
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 4
De prijs van de werkzaamheden vielen 56€ hoger uit als afgesproken
8
Fred Ebben Schilders en Klussers Hoensbroek
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Via de website een afspraak maken is niet geheel compleet. Had afspraak gemaakt via een groene dagblok. Was op Maandag 0m 9.15 u. Maar helaas kreeg ik maandag morgen eerst bericht dst planning om 10.15 u stond. Dus de bevestiging die ik dan krijg voor de vrije datum en de tijd klopt dus niet. Want de tijd werd automatisch gegeven. Dus denkt de klant dat de afspraak staat en ben gewoon naar de werkplaats gereden.
8
Geachte mevrouw Pinglot Hulsberg
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Prima
9
Geachte heer Jan Diether van den Berg Brunssum
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 7
Voor zover ik kan beoordelen wordt er altijd overwogen wat noodzakelijk is en meteen hersteld moet worden en aan de andere kant word je op tijd geïnformeerd wanneer er grotere reparaties verwacht worden. Zo worden de kosten gespreid en kun je rekening houden met uitgaven.
laden...