Carwash

Carwash

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Uw Auto schoon en glanzend in slechts 5 minuten.

 

In onze wasstraat is geschikt voor personenauto's en hoge bedrijfswagens.

Naast een enkel wasprogramma, kunt u ook een 5- of 10-rittenkaart krijgen van een wasprogramma, of een kaart met een bedrag aan "wastegoed" zodat u vaker uw auto kunt komen wassen zonder iedere keer naar de balie te hoeven lopen. Ook ideaal voor bedrijven met een wagenpark.

 

Wij zijn aangesloten bij TRAVIS Roadservices

Bij AutoFirst Haleco kunt u via TRAVIS als wagenparkbeheerder maximale controle over uw truckwash, carwash, tankcleaning en repairkosten krijgen. Met behulp van uw online dashboard heeft u realtime inzicht in de kosten van deze roadservices en kunt u deze optimaal beheersen. De administratieve vereenvoudiging levert u tevens een behoorlijk efficiency voordeel op.


Meer weten?

 


 

Wij zijn ook aangesloten bij:

 

Wasbeurten afrekenen met een tankpas of laadpas? Met de Travelcard is dit geen probleem. 

Wasbeurten komen samen met overige transacties op verzamelfactuur. Handig want declareren van wasbeurten behoort tot verleden tijd. Via onze online omgeving kun je precies zien hoe vaak en tegen welke bedragen er gewassen is.

 

 

Carwash standaard inbegrepen bij elke Travelcard. 

Het is standaard mogelijk om met de tankpas carwash af te rekenen. Deze optie is kosteloos en kan desgewenst door de wagenparkbeheerder ook per pas weer uitgezet worden. Dit kan door in te loggen op onze website. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Ook is het niet nodig de tankpas te vervangen bij het aan- uitzetten van de optie carwash. U heeft als beheerder dus maximale flexibiliteit in het beheren van uw tankpassen.

 

1.200 aangesloten wasstraten

Met meer dan 1.200 aangesloten wasstraten is er altijd een carwash in de buurt. Bekijk ook onze locator.

 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW en een kopje koffie terwijl u wacht tot uw auto weer blinkt!!


Wasprogramma’s voor personenauto’s

 

 

Op zoek naar een extra grote en hoge carwash in de regio Zuid-Limburg? 

Als enige in de regio, een wasstraat met een washoogte van maar liefst 2,75 meter en een wasbreedte van 2,50 meter!Hiermee kunnen we niet alleen personenauto's maar ook verhoogde bedrijfswagens, taxibussen en andere brede en hoge auto's tot 7 meter lengte, vlekkeloos wassen. Dit terwijl het milieu niet wordt belast, omdat het verbruikte water wordt gereinigd door diverse afscheiders en daarna hergebruikt wordt voor het wassen van de volgende auto!


 

 Wasprogramma’s voor bedrijfswagens

Voor voertuigen tot maar liefst 2,75 meter hoog en 2,5 meter breed. Met of zonder imperial!