Dubbele Bediening

Dubbele Bediening

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Dubbele bediening voor lesvoertuigen

 

Bent u een rijschoolhouder of zelfstandige rij-instructeur? Wij zijn de Limburgse dealer en inbouwer van het toonaangevende Peheja® systeem voor dubbele bediening in uw lesvoertuig.

 

Wij kunnen in elk voertuig van elk merk een dubbele bediening inbouwen. Of het nu gaat om een personenauto, bedrijfsauto, vrachtauto, bus of tractor.

AutoFirst Haleco is als enige in Limburg officieel erkend als inbouwspecialist van Peheja® en werkt enkel en alleen samen met deze leverancier. Hierdoor wordt dezelfde kwaliteit gegarandeerd en dezelfde werktijden aangehouden die Peheja® voorschrijft. Voor meer informatie over het Peheja® systeem, klik hier.

Tevens zijn bij ons alle accessoires verkrijgbaar die noodzakelijk kunnen zijn voor uw lesauto. Denk hierbij onder anderen aan:

  • Dakborden
  • Extra buitenspiegels
  • Extra binnenspiegels

Daarnaast is het bij ons mogelijk om als rijschoolhouder een totaalpakket te krijgen, in de vorm van service en onderhoud aan uw lesauto('s). Dit heeft betrekking op de service en onderhoud van de dubbele bediening en de service en onderhoud voor de rest van het voertuig. Doordat wij samenwerken met de meeste leasemaatschappijen, is het mogelijk om uw lesauto ook door ons te laten onderhouden als deze wordt geleased.

Voor meer informatie en het plannen van een eventuele afspraak, belt u met Roger Canisius van de afdeling inbouw op het telefoonnummer: 045-524 2192 of mail naar inbouw@haleco.nl.


Doorgaan met werken en lessen verzorgen terwijl uw lesauto bij ons in onderhoud is? Dat kan!! Wij hebben een leenauto die voorzien is van een dubbele bediening en overige toebehoren voor lesauto's.

 

Leenauto met dubbele bediening voor rijles